top of page

Matisse <3 LeiaSå var det dags för date mellan Matisse (IW-19 C.I.E J SE (u)UCH FI UCH O'Flanagan Red Mountain Rooibos och Leia (Almanza Attract Attention)!


Matisse fyllde jämt i veckan, hela 10 år, och vi glädjer oss att han fortfarande är pigg som en unghund. Det känns både viktigt och värdefullt att kunna använda en äldre, frisk flatt i avel.


Första parningsförsöket gjordes igår. Jag tänkte att det möjligen var någon dag tidigt men att det nog kunde bli något med lite tur. Eftersom vi hade minus 16 grader ute så fick det bli dejt inomhus på mitt valprum/kontor. Det tog max fem minuter så var parningen ett faktum. Mer lättparade individer har jag nog sällan varit med om.


Jag brukar inte vara ensam när jag parar hundar men nu blev det så. Det var inga problem alls eftersom de är lugna och trygga individer. Idag lördag körde vi samma procedur och fick till parning nummer 2. Några lekinviter och pussande och sedan var det klart. Idag var det lite längre hängning, 18 minuter jämfört med 10 minuter igår. Så jag tror att idag är och imorgon är de optimala dagarna vilket också progesteronprovet indikerade.


Är du intresserad av valp från denna kombinationen så kan du läsa mer på https://www.kennelredmountain.se/valpar

Imorgon blir det dejt igen!

Hej från Lotta med Matisse, Filou, Tissot, Leia & Piaf

תגובות


Tidigare inlägg
Arkiv
Följ oss på Facebook
  • Facebook Basic Square
bottom of page