Valpar 

Vi planerar en kull till våren 2020

"Teka"

Libeflats Hjerte Av Gull

(e. SE VCH SE UCH Red Mountain's Gold in Sankt Anton u. Toffedreams Hattrick  

STAMTAVLA

Utställning: 2:a bästa tik med Reserv-Cert

Övrigt: Genomförd funktionsbeskrivning

Hälsa: HD: A ED: 0

Vi får låna härliga Roffe-dottern Teka för att ta en kull. Mer information kommer.

Är du intresserad av en valp så kontakta Maritha på telefon 073-0576321

Kullar med våra hanhundar

Matisse - J FI UCH SE (u)UCH O'Flanagan Red Mountain Rooibos har sedan tidigare 3 födda kullar och kullar planerade hos: 

Filou J Drumgoose Daredevil har tidigare 3 födda kullar och två planerad kullar i vinter hos:

Att köpa valp hos oss

Flatcoated retriever och pointer är aktiva raser som kräver både fysisk och mental motion för att må bra. Vi prioriterar därför valpköpare som vill jaga och gå på jaktprov med sin pointer och valpköpare som vill vara aktiv med sin flatcoated retriever (t ex apportering, lydnad, bruks, spår, utställning eller annat). En flatt hänger med på det mesta och blir en härlig kompis om den får leva ett aktivt liv i skog och mark. Du behöver inte ha erfarenhet från tidigare men en vilja att lära dig. Vi hjälper till och stöttar dig!

 

Vi avlar alltid på friska, sunda, meriterade hundar och följer Svenska Kennelklubbens (SKK) regler och riktlinjer. I snitt har vi en kull per år som växer upp i trygg familjemiljö. Vi ser främst till hälsa och arbetsegenskaper men vill även ha en god och funktionell exteriör. Maritha är bosatt utanför Östersund och Lotta i Nacka Strand utanför Stockholm. Det innebär att vi kan ordna valpträffar och träning både i Jämtland och i Stockholm. 

Vid leverans är valpen minst 8 veckor gammal, ID-märkt och registrerad hos Svenska Kennelklubben. Den är också vaccinerad, avmaskad flera gånger samt veterinärbesiktigad i anslutning till att den flyttar hem till dig. Alla våra valpkullar är försäkrade i Folksam mot dolda fel under 3 år. En valp kostar 15.000 SEK hos oss.

När du hämtar din valp följer det med en visselpipa, en valpdummy, skriftliga tips och råd samt 4 kg av det valpfoder valpen ätit hos oss. Om du inte tidigare är medlem i FRK/SSRK bjuder vi på ett års medlemskap.

Vi vill fortsätta att ha kontakt med dig och din hund under hela hundens levnadstid. Vi erbjuder träffar och kurser regelbundet under året för alla med Red Mountainhund. Vi samåker också ofta till både jaktliga evenemang och utställningar med våra valpköpare.

Har du frågor och funderingar så är du alltid välkommen att höra av dig på telefon eller e-post. Vill du veta mer om oss så klicka här >>

Gilla vår Facebooksida!
  • Facebook Classic

© 2018-2020 Red Mountain

  • w-facebook

Mejla till webbmaster: Lotta Luciani