top of page

Pointern levererar + WT-resultat!

I helgen har Anders och Maritha varit iväg med pointern Jaga både på utställning och jaktprov. Det resulterade i riktigt fina resultat. Klassvinst med CK och 2:a bästa tik på fredagen för V-Skalets Jaga. Lördag och söndag var hon anmäld till jaktprov.

På lördagens jaktprov var det nära till pris men tyvärr vände fågeln åt fel håll så domaren kunde inte bedöma det.

Avlastning på fjället för jaktprov dag två.

Söndagens prov. Här ska Jaga precis släppas iväg på sitt sista sök. Där ställde hon fågel två gånger och skötte sig jättebra! Den lite trevande starten ledde till ett 2:a pris! Vilken helg!

Jag och Matisse var också på jaktprov - lördagen gick si-så-där. Lång väntan gjorde att grabben var lite lätt disträ på söket. Fint markeringsarbete, fotgående och vilthantering gav oss ändå ett 3:e pris. Söndagen blev även för oss bättre. Start på FRK Östras WT resulterade i 92 poäng och en 3:e placering av 42 hundar.

Tidigare inlägg
Arkiv
Följ oss på Facebook
  • Facebook Basic Square
bottom of page