top of page

Vill du ha en stjärna så se på oss!


Tekas valpar föddes i veckan och allt gick supersmidigt och enligt plan. Det enda var att vi hade 9 tikvalpar tingade och det föddes 2 trinda och fina hanar. Vi är självklart superstolta över Humle & Dumle (obs! bara arbetsnamn) och tror de blir lika lysande stjärnor som sina äldre syskon. Ni minns väl att storbror Lukas blev "Årets flatcoated retriever 2022"? Dessutom blev pappa Venie (Feedbacks's Dream Malt) 2:a i öppenklassen på Flattmästerskapet 2022.


Vill du ha en stjärna så se på oss!


Tyvärr ville ingen på listan ta en hane istället för tik och det innebär att vi söker hem till våra två fina pojkar. De söker aktiva hem där de tränas för jakt och/eller jaktprov eftersom vi tror de är något utöver det vanliga arbetsmässigt.


Undertecknad är en hanhundsälskare av rang och vill passa på att berätta för dig som tvekar att skillnaden mellan hane och tik är mycket liten på vår underbara ras. Möjligen är hanarna mer lojala. En mycket klok person sa till mig en gång; tikarna säger "Älska mig!". Hanarna säger "Jag älskar dig!". Så vill du ha en arbetsmaskin som aldrig löper utan är jämn för tävling och jakt hela året så ringer du Maritha på 076-1039319.Vid datorn; Lotta

Comentarios


Tidigare inlägg
Arkiv
Följ oss på Facebook
  • Facebook Basic Square
bottom of page