February 28, 2020

Please reload

Tidigare inlägg

Nu är vi igång igen!

2020/02/28

 

Så äntligen har både Teka och Skoj löpt och deras dejter med Timmie och Matisse gick bra. Lite logistikproblem blev det när den rätta dagen inträffade samtidigt! Tur vi har fantastiska vänner i Nattis och Gunilla Eriksson som körde till Borlänge med Teka för parning hos Carin Östman och Micke Persson på kennel Caci's som äger Timmie. Ryktet säger att de dessutom blev stärkta med ingefära-shots för att orka med äventyret! 

 

Matisse tog ett extra sportlov när familjen Forss/Eriksson ändå var och gjorde storstan. Vinter passar perfekt för en välpälsad kille som nu snöbadat och njutit av minusgrader i några veckor och funnit en ny kompis i pointern Puck.

 

 

Nu håller vi tummarna för att tikarna blivit dräktiga och att vi åter får se små lovande talanger till flattar födas på Kennel Red Mountain. Läs mer om kombinationerna HÄR 

Share on Facebook
Please reload

Följ oss på Facebook
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
Gilla vår Facebooksida!
  • Facebook Classic

© 2018-2022 Red Mountain

  • w-facebook

Mejla till webbmaster: Lotta Luciani