top of page

Jaktresultat utöver det vanliga!


Red Mountain's I Petters Spår

Vilken vecka vi har haft på jaktfronten! Reitan (Red Mountain's I Petter Spår) tog sitt andra 1:a pris i elitklass tillsammans med superduktiga Tone Andersson. Stort grattis till kennelns stjärnekipage!

Emelie Holten och Powell (Red Mountain's Asafa Powell) har haft en kontakt utöver det vanliga sedan valpstadiet. När de väl kom till jaktprovsstart så slog de till med 2 x 1:a pris på en och samma helg! Vi är inte ett dugg förvånade men väldigt imponerade.

Jag själv och Filou (Drumgoose Daredevil) har legat i hårdträning för att ta oss ut på A-prov och Field Trial prov. Vi har varit på två utmanande träningsjakter, en på rapphöns och en på and. Bära eller brist - vi anmälde till KKL i Mariefred som resulterade i ett 1:a pris på A-provens KKL (kvalificeringsklass). Elitklass nästa! På bilden med domaren Anki Andersson.

Tidigare inlägg
Arkiv
Följ oss på Facebook
  • Facebook Basic Square
bottom of page