top of page

Polly & Filou tar fina pris på B-prov!


​​Nu är B-provsäsongen i full gång. Söta lilla Polly - Red Mountain's Absolute Praline (Ch Almanza

Absolute Exodus x Lustans Jubilee Tangency) har visat framtassarna och fick med sig ett hedersvärt 2:a pris på debuten blott 19 månader gammal! Stort grattis till Polly och Maritha som teamat upp så fint. Nu hägrar jaktklassen under vintern på utställning och sedan nya tag framåt vårkanten.

Filou, vår härliga guling, har också varit på B-prov. Första starten gick bra men inte i topp, ett 2:a pris fick vi med oss på provet 4/8 SSRK Jämtland/Härjedalen. Lördagen 25/8 försökte vi igen på SSRK Krabbsjön och denna gången gick det som en dans. Domaren Lasse Hedmans omdöme löd: "En lugn stabil hund som löser prövningens alla uppgifter på ett bra sätt."

Här kan ni se Filous sökarbete:

Tidigare inlägg
Arkiv
Följ oss på Facebook
  • Facebook Basic Square
bottom of page