February 28, 2020

Please reload

Tidigare inlägg

Äntligen löper Mossa!

2018/02/03

Tänk att löpen aldrig kommer igång när man planerar valpar. Trodde Mossa skulle löpa punktligt i mellandagarna men icke! Nå väl, nu är vi igång och nästa helg och möjligen en bit in i näst-nästa vecka bör det bli parning. Glädjande nog har många visat intresse för kullen så jag hoppas det blir ett hyfsat stort och fint gäng. 

 

Jag söker för övrigt fodervärd till en tikvalp. Du ska vara rutinerad flattägare, gilla jaktträning och bo i Stockholm med omnejd. Läs mer om kullen under valpar. 

 Mossa på fågeljakt med husse i höstas

 

Renovering av valprummet pågår för fullt. Det är vårt gästrum som nu ska få balkongdörr rakt ut på altanen (öppna och släpp ut flocken), snyggt mörkbrunt klinkergolv med golvvärme (varmt och gott) och väggarna kommer målas i en tjusig grågrön nyans. Färgen är så klart avtorkningsbar och extra tålig. :-) 

Jotuns Minty Breeze - snygg som attan!

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Följ oss på Facebook
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
Gilla vår Facebooksida!
  • Facebook Classic

© 2018-2022 Red Mountain

  • w-facebook

Mejla till webbmaster: Lotta Luciani