top of page

Valparna har fått namn!

Nu är valparna 1,5 vecka gamla och tiden går så klart mest ut på att äta och sova. Alla 7 mår toppenbra och är jämna och fina. Vi noterar vääääldigt blanka och fina pälsar och fina kraftiga svansar. :-D

En vecka gammal och proppmätt!

Förslag på namn har cirkulerat i den allra innersta kretsen och idag var alla nöjda och överens. Det får bli en hyllning till pappa Pastis som tillbringade flera somrar på Korsika och som också förstod franska lika bra som svenska genom franska husse. Absolute Pommery och Absolute Praline stannar i kenneln. Övriga namn kan man tinga ihop med en valp. Vi har en hane och kanske, kanske en tik också kvar.

HANAR

Red Mountain's Absolute Pernod

Red Mountain's Absolute Perrier

Red Mountain's Absolute Pommery

Red Mountain's Absolute Punsch

TIKAR

Red Mountain's Absolute Paris

Red Mountain's Absolute Piaf

Red Mountain's Absolute Praline

Tidigare inlägg
Arkiv
Följ oss på Facebook
  • Facebook Basic Square
bottom of page