February 28, 2020

Please reload

Tidigare inlägg

A-provsträning med skarpt läge

2016/10/30

Underbar helg i Sörmland där våra ekipage som kommit lite längre i sin träning fick chansen att prova på riktig andjakt. Nattis och Roffe SE VCH Red Mountain's Gold In Sankt Anton), Lotta och Pepzi (SE (u)UCH SE VCH Red Mountain's Gold In Bormio) , Maritha som tyvärr fick gå utan hund då Stella (Lustans Jubilee Tangency) löpte, Anna och Chess (från Engsboda), Madde som också valde att gå utan hund för att insupa mer kunskap samt undertecknad med Matisse (O'Flanagan Red Mountain Rooibos). Vi hade en iskall men lärorik och härlig dag. Tack Håkan som lotsade oss genom dagen!

 

Share on Facebook
Please reload

Följ oss på Facebook
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
Gilla vår Facebooksida!
  • Facebook Classic

© 2018-2022 Red Mountain

  • w-facebook

Mejla till webbmaster: Lotta Luciani