February 28, 2020

Please reload

Tidigare inlägg

Nya spännande kullar på gång!

2016/10/25

 

 

Äntligen har den stund kommit då jag fick lägga ut en kull med min härliga änglahund Pastis (2000-2008). Vi har länge tänkt att han skulle passa Stella men först ville vi så klart att hon skulle paras på naturlig sätt. Hon har parats två gånger med Muscot (Ch Miss Mallorys Against All Odds) eftersom det första gången bara blev en valp. Men vilken valp! Kalla (RM One Less Lonley Girl) har verkligen levt upp till alla våra förväntningar. Hon har har både hunnit med att ta 1:a i nybörjarklass på jaktprov och bli BIR och BIS-3 på utställning! Småsyskonen i U2-kullen bådar riktigt gott för framtiden. 

 

 

Pastis kan du läsa mer om på hans minnessida. För att göra en lång historia kort så kan man säga att jag väntat cirka 10 år på en Pastis-valp. Nu äntligen kan jag se ljuset i tunneln!  

 

 

Kull nummer 2 blir med underbara Vera (RM Gold In Turin) som kommer från vår härliga Guld-kull. En mycket jämn kull som ständigt visar framfötterna både på jaktprov och i utställningsringarna. Vi är så fantastiskt glada att Marie-Louise Danielsson, som äger Vera, gett oss förtroendet att få ta en kull till på henne. Hane har vi inte bestäm än men håll koll under valpar för mer information. 

 

Läs mer om kullarna under "valpar"

 

 

Share on Facebook
Please reload

Följ oss på Facebook
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
Gilla vår Facebooksida!
  • Facebook Classic

© 2018-2022 Red Mountain

  • w-facebook

Mejla till webbmaster: Lotta Luciani