top of page

Lipton på My Dog 2016


Lipton (RM Lumière) fick ensam representera kenneln på My Dog i Göteborg. Första dagen fick han fin kritik men ett VG. Dag 2 gick det betydligt bättre då han blev 3:a med EXC och CK i öppenklassen för domare Börje Johansson.

Kritiken löd: "Trevlig helhet. Utmärkt huvud, mycket elegant uttryck. Vacker hals, något framskjuten skuldra. Stark överlinje, ok kors. Lång bröstkorg. Harmonisk vinkling. Utmärkta ben och tassar. Rör sig med härligt rörelseschema. Fint visad."

Lipton bor i Skåne och vi ser honom väldigt sällan. Det var därför extra roligt att äntligen få visa upp honom. Nu ska han ut i spårskogen med husse igen där han visat sig ha en inte bara vacker utan också effektiv nos. Lipton bor hos Henrik och Louise Axelsson i Helsingborg.

Tidigare inlägg
Arkiv
Följ oss på Facebook
  • Facebook Basic Square
bottom of page