February 28, 2020

Please reload

Tidigare inlägg

Lipton på My Dog 2016

2016/01/10

 

Lipton (RM Lumière) fick ensam representera kenneln på My Dog i Göteborg. Första dagen fick han fin kritik men ett VG. Dag 2 gick det betydligt bättre då han blev 3:a med EXC och CK i öppenklassen för domare Börje Johansson. 

 

Kritiken löd: "Trevlig helhet. Utmärkt huvud, mycket elegant uttryck. Vacker hals, något framskjuten skuldra. Stark överlinje, ok kors. Lång bröstkorg. Harmonisk vinkling. Utmärkta ben och tassar. Rör sig med härligt rörelseschema. Fint visad."

 

Lipton bor i Skåne och vi ser honom väldigt sällan. Det var därför extra roligt att äntligen få visa upp honom. Nu ska han ut i spårskogen med husse igen där han visat sig ha en inte bara vacker utan också effektiv nos. Lipton bor hos Henrik och Louise Axelsson i Helsingborg.

Share on Facebook
Please reload

Följ oss på Facebook
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
Gilla vår Facebooksida!
  • Facebook Classic

© 2018-2022 Red Mountain

  • w-facebook

Mejla till webbmaster: Lotta Luciani